Chocolissimo – sviežosť bez kompromisovNaše čokolády Chocolissimo vďačia za svoju neopakovateľnú chuť nielen prvotriednym ingredienciám a skvelým receptúram, ale taktiež tomu, že pri ich príprave nepoužívame žiadne škodlivé konzervačné prostriedky. V tejto oblasti nepripúšťame absolútne žiadne kompromisy. Naše produkty sú ručne vyrábané na základe vašej objednávky, a preto k vám dorazia naozaj svieže a znamenite chutné. Samozrejme čokolády Chocolissimo môžete i skladovať, ale doba by nemala prekročiť hranicu niekoľkých týždňov. Koniec koncov žiadna sviežosť nemôže trvať večne.Prosíme obráťte vašu pozornosť na pár dôležitých informácií ohľadom spotreby čokolád Chocolissimo, pretože uvedené rady sú najlepšou zárukou zachovania ich sviežosti a kvality. Naše čokolády je najlepšie skladovať pri teplote 12 - 18°C a vlhkosti vzduchu 40 - 60%. |
Len to najlepšieV Chocolissimo neuznávame polovičatú prácu. Všetky naše čokolády sú pripravované našimi špecialistami na základe tradičných receptúr. Pri príprave čokolád nie sme skúpi na stopercentné kakaové maslo, ktorý dodá čokoláde jemný vzhľad a neopakovateľnú chuť. Všetky ingrediencie objednávame len od tých najlepších dodávateľov. Veľa dostupných produktov na trhu, ktoré si dávajú prívlastok čokoládové, má len veľmi málo spoločné s pravou a dobrou čokoládou. Títo producenti namiesto kakaového tuku užívajú rastlinný alebo namiesto naturálnych ingrediencií používajú také, ktoré naturálne iba napodobňujú. Čokolády, ktoré takto dlhé mesiace ležia na obchodných regáloch tak strácajú svoju chuť i sviežosť. Snažíme sa robiť to, čo je v našich silách, aby ste boli s vašimi nákupmi maximálne spokojní. Ak by ste však z nejakého dôvodu mali výhradu k našim produktom, prosíme kontaktujte nás na našej adrese: info@chocolissimo.sk.
|