Postcard srdce

Referenčné číslo 1317-PLXXXX

Postcard srdce
Postcard srdce
Postcard srdce
Postcard srdce

Pokiaľ chcete privolať spomienky, doporučujeme čokolády ChocoPostcard! Jedná sa o krabičku plnú ručne vyrobených praliniek s viečkom, ktoré bude zdobiť Vami vybraná fotografia v tvare srdca. Nahliadnite do svojho fotoalbumu, pripomeňte si najpríjemnejšie zážitky a spojte ich s chuťou výnimočných čokolád. Vaše spomienky získajú nový, zmyselný rozmer! Ideálny darček pre milovanú osobu a tiež ako sladká a veľmi originálne pozornosť na Valentína. Sada sa taktiež ideálne hodí ako darček na svadbu alebo k výročiu.,
Krabička s fotografiou podľa Vášho výberu obsahuje 15 ručne vyrobených čokolád.
Rozmery fotografie: 100x90 mm

  • Hmotnosť netto: 180 g
  • Vonkajšie rozmery: 238x170x34mm

Zloženie: cukor, kakaová hmota, kakaový tuk, plnotučné mlieko v prášku, rastlinný tuk: palmový, z palmových semien, reokový; máslový olej , zvlhčujúce látky: sirup sorbitolový, E422, sorbitol; sirup z invertného cukru, sirup glukózový, lieskové orechy, plnotučné mlieko, voda, laktóza, mliečný tuk, odtučněný kakaový prášok, smotana, odtučněné mlieko v prášku, alkohol: Prosecco, brandy, etanol; karamel, sirup glukózovo-fruktózový, stabilizátor: E420, E422; prírodné aróma - obsahuje alkohol, emulgátor: sójový lecitín, E471, lecitín; drvené kakaové zrno, javorový sirup, rastlinný olej: slnečnicový, palmový, repkový; maliny, kondenzované mlieko, trstinový cukor, prírodné aroma: vanilka; kakaový prášok s nízkým obsahom tuku, káva v prášku, srvátka v prášku, extrakt z: vanilky; rýžová múka, prírodné aróma, máslo shea, koncentrovaná šťava z: malín, repy, mučenky; smotana v prášku, kyselina: citrónová, E330; regulátor kyslosti: E330, E339; soľ, prírodné aróma - obsahuje orechov, zázvor, aróma: vanilka; morská soľ, chili, farbivá: E120; broskyňa. Okrem kakaového masla obsahuje I rastlinné tuky. Obsahuje alkohol. Môže obsahovať gluténu, vajcia, arašidy, sezamu .

Vyrobené v EÚ.
Prechovávať na suchom a chladnom mieste.
Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace.

Nutrients

energetická kJ2 188
energetická kcal524
tuky33
nasýtené mastné kyseliny19
sacharidy50
cukry46
bielkoviny5,5
soľ0,17
Cena 31.55 EUR

Cena netto: 26.29 EUR
Cena za 100 g: 17.53 EUR / 100g


Dostupnosť
Produkt pripravený na odoslanie
Zvoľte si deň doručenia vašej objednávky:

Zvolený termín nie je zárukou termínu dodania. Štandardná dodacia lehota v rámci SR je 1-2 pracovné dni. Počas doručovania však môže dôjsť k omeškaniam zo strany kuriérskej spoločnosti, na ktorú nemáme vplyv.

Držte krok s našimi novinkami a budete pripravení na každú príležitosť!
Nájdete nás aj na týchto stránkach:
Kontakt
Pon. - Pia. 8:00 - 15:00
Zákaznické centrum: 

02/333 310 31
E-mail: info@chocolissimo.sk

Obsluha firemných klientov:
E-mail: b2b@chocolissimo.sk

Víac informacií

Radi Vám pomôžeme.​
Máte otázku ohľadom produktu alebo doručenia?
Chcte zistiť stav vašej objednávky?

Pošlite správu


Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net