Bonboniéry s fotografiou

Oslaďte si vaše spomienky s ChocoPostcard – lahodné ručne vyrobené pralinky v škatuľke s vašou fotografiou na viečku. Spoločné spomienky získajú nový rozmer a stanú sa jedinečným sladkým darčekom.

Čokolády s Vašou fotografiou


Bonboniéry s fotografiou – ChocoPostcard

Pokiaľ chcete urobiť radosť niekomu blízkemu, určite pre neho alebo pre ňu hľadáte výnimočný darček, je to tak? V prípade výnimočných príležitostí stojí za to postarať sa o to, aby bol venovaný darček originálny, ktorý trafí priamo do srdca!

Presne také požiadavky na darček, teda aby bol výnimočný a osobný, splnia bonboniéry s fotografiou, ktoré nájdete v Chocolissimo v kategórii Fotočokolády. Taký výnimočný darček spôsobí, že bude obdarovaná osoba nadšená ako z originálneho nápadu,
i  tak z vysokej kvality prevedenia, ale predovšetkým z výbornej chuti čokolády, o čo sa postaráme my. Je teda najvyšší čas začať vyberať fotografiu, ktorú na bonboniére umiestnime.

Osobný darček k výnimočným príležitostiam

Skĺbenie dokonalých praliniek vyrobených skúsenými čokoládnikmi s krásnou darčekovou krabičkou s personalizáciou, to je záruka podareného darčeka. Kolekciu ChocoPostcard sme stvorili predovšetkým pre darcov a príjemcov, ktorým tým umožníme výmenu krásnych pocitov a skutočných emócií. Bonboniéry z kolekcie ChocoPostcard prezentujú sady dokonalých praliniek, ktoré sa budú ideálne hodiť ako darčeky k rôznym príležitostiam. Pripravili sme rôzne varianty farebných prevedení a veľkostí. Každý klient si tak nájde v našej ponuke presne taký darček, aký potrebuje. 

V ponuke Chocolissimo nájdete pralinkové sady rôznych veľkostí. Najmenším variantom je rozmer Mini, ktorý obsahuje 8 výborných ručne vyrobených krásnych praliniek. Vystačí, že si v rodinnom albume vyberiete fotografiu, pošlite nám ju a fantastický darček bude na svete. Za pozornosť stojí aj sada Maxi, v ktorej nájdete až 15 výnimočných praliniek a fenomenálnu tabuľku mliečnej čokolády s mandľami, kakaovými bôbmi a praženými kávovými zrnami. Ide rozhodne vhodný darček k výnimočným príležitostiam. Ak chcete darčekom vyjadriť hlboké city, ktoré Vás spájajú s obdarovávanou osobou, možno stojí za zváženie fotografie v tvare srdca…? Môže to byť ideálny variant k valentínu, výročiu svadby alebo ku Dňu matiek. 

Nemôžeme ale zabudnúť ani o kolekcii ChocoPostcard s vianočnou tematikou. Na príležitosť týchto rodinných sviatkov plných srdcovej atmosféry sme pripravili ideálnu ponuku – sadu Xmas ChocoPostcard Maxi Gold obsahujúcu 15 praliniek a tabuľku mliečnej čokolády v tvare vianočného stromčeka, samozrejme s chutnými sviatočnými prísadami. Celkovo to vyzerá fenomenálne a fotografií ozdobená krabica spôsobí, že darček získa osobný charakter. Sladký darček sa bude skvele hodiť aj počas veľkonočných sviatkov, počas ktorých výnimočné spracovanie praliniek bezpochyby pozitívne prekvapia obdarované osoby. Veľkonočné čokolády majú samozrejme tvar kraslíc a aj napriek tomu, že sú vyrobené z čokolády, sú ozdobené takým spôsobom, že je ťažké od nich odtrhnúť zrak. Sada obsahuje až 30 praliniek v dvoch rozmeroch a prekvapí aj najnáročnejších konzumentov. Nezabudnite tiež o možnosti ozdobenia krabice pomocou fotografie s jarnou tematikou. 

Fotografie vo výnimočnom vydaní

Pokiaľ máte chuť stvoriť naozaj výnimočný darček, všimnite si čokoládu s Vašou fotografiou! Znie to nepravdepodobne? Ale áno! Vďaka výnimočnej technológii môžeme natlačiť Vami vybranú fotografiu na bielej čokoláde a vložiť ju do roztomilého ružového rámčeka. Na zadnej strane balenia sa navyše nachádza podpera, ktorá umožní postavenie darčeka ako klasické rámčeky s fotografiou tak, aby mohla potešiť oči každého dňa. Farby vytlačené na čokoláde sa môžu ľahko líšiť od tých skutočných. Nemení to ale nič na tom, že taký výnimočný a originálny darček bezpochyby nadchne obdarovanú osobu. Skvele sa bude hodiť ako darček k Valentínu, k svadobnému výročiu alebo ako darček k valentínu alebo sviatku. Môže ísť aj o krásnu pamiatku pre kolegov z práce alebo ako rozlúčkový darček pre učiteľov.

Okrem čokolády s fotografiou by sme radi odporučili aj pralinky s vlastnou potlačou alebo fotografiou. Tento menší formát sa bude ideálne hodiť ako doplnok k väčšiemu darčeku. Pokiaľ ale hľadáte skôr niečo väčšie, určite sa pozrite na sady výborných praliniek, medzi ktorými nájdete čokolády s personalizáciou. Pralinka Oxide Solo predstavuje dokonalú verziu darčeka pre svadobných hostí, dekoráciu svadobnej tabule počas hostiny aj originálny darček osobného charakteru. Táto výnimočná pralinka z bielej čokolády s náplňou s príchuťou šampanského môže byť ozdobená Vašou fotografiou alebo nápisom. Ďalšou výhodou je to, že je pralinka zabalená v elegantnej ružovej krabičke. Pralinka s individuálnou potlačou môže byť tiež doplnená k v sade čokolád určených na rôzne príležitosti, takým ako Deň matiek otcov, alebo výročie svadby. Tento výnimočný darček môže byť veľkým prekvapením pre obdarovanú osobu, keď objaví medzi inými čokoládami túto, ktorá bola vyrobená špeciálne pre ňu. 

Elegantný darček s individuálnym charakterom

Pokud má blížící se příležitost osobní charakter, např. jubileum, kulaté výročí nebo jiná speciální událost, stojí za to popřemýšlet o nějakém elegantnějším dárku. K tomuto účelu se dokonale hodí naše dřevěné krabičky plné výborných pralinek vyrobených z belgické čokolády podle tradiční receptury. Sada Elegance s fotografií v sobě ukrývá 10 pralinek s náplněmi výjimečných chutí. Ale to, co především tuto bonboniéru odlišuje, je pralinka Oxide, kterou si můžete navrhnout sami. Může se na ní objevit Vámi vybraná fotografie nebo nápis. Tento výjimečný dárek bezpochyby překvapí obdarovanou osobu a způsobí, že si ho bude dlouho pamatovat. Výjimečná elegantní dřevěná krabička zůstane s obdarovaným jako památka ještě na dlouhé roky.

Pokiaľ má blížiaca sa príležitosť osobný charakter, napr. jubileum, okrúhle výročie alebo iná špeciálna udalosť, stojí za to porozmýšľať o nejakom elegantnejšom darčeku. Na tento účel sa dokonale hodia naše drevené krabičky plné výborných praliniek vyrobených z belgickej čokolády podľa tradičnej receptúry. Sada Elegance s fotografiou v sebe ukrýva 10 praliniek s náplňami výnimočných chutí. Ale to, čo predovšetkým túto bonboniéru odlišuje, je pralinka Oxide, ktorú si môžete navrhnúť sami. Môže sa na nej objaviť Vami vybraná fotografia alebo nápis. Tento výnimočný darček bezpochyby prekvapí obdarovanú osobu a spôsobí, že si ho bude dlho pamätať. Výnimočná elegantná drevená krabička zostane s obdarovaným ako pamiatka ešte na dlhé roky. Zaujímavým nápadom na elegantný darček je aj čokoládový telegram. Vďaka Chocolissimu môžete vyjadriť svoju vďačnosť, lásku alebo poslať prianie výnimočne sladkým spôsobom. Čokoládový telegram obsahuje z roztomilej čokoládovej kocky s písmenami, z ktorých sa poskladá správa. Môžete darčeku vtlačiť ešte osobnejší charakter, pokiaľ na veku balenia umiestnite Vami vybranú fotografiu. 

Držte krok s našimi novinkami a budete pripravení na každú príležitosť!
Nájdete nás aj na týchto stránkach:
Kontakt
Pon. - Pia. 8:00 - 15:00
Zákaznické centrum: 

E-mail: info@chocolissimo.sk

Obsluha firemných klientov:
E-mail: b2b@chocolissimo.sk

Víac informacií

Radi Vám pomôžeme.​
Máte otázku ohľadom produktu alebo doručenia?
Chcte zistiť stav vašej objednávky?

Pošlite správu

Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net